FOTOS: SOPAR DE LA SECCIÓ 2011

Bones gent;

Ahir dissabte dia 17 varem celebrar el sopar de germanor la secció 2011. Vam aprofitar per repassar gestes aconseguides per membres de la secció durant aquest any i plantejar projectes futurs molt prometedors.

Preparatius per el sopar

També varem repassar quatre comptes, varem escollir per votació el nou escut de la secció i varem disfrutar d'alguna que altre sorpresa agradable en forma videos i de passi de diapos mentre reiem, menjàvem i beviem tot despedint aquest any 2011 que ha sigut molt bó i "productiu" per a la secció.

La part tècnica va estar solventada per el nostre Bob manetes i el nostre tresorer que val un imperi en Francisco.
Nou escut de la secció de muntanya escollit per votació popular.

Lamentablement l'assistència no va estar a l'alçada de l'aconteixament i només es van engrescar entre 20 i 25 persones, que representa menys de la meitat de l'assistència que varem reunir l'any anterior i representa només una quarta part del total de membres de la secció...haurem d'estudiar el cas per que jo diria que l'embotit era igual de bò que l'any passat...heheh, en qualsevol cas varem ser els que normalment som, en definitiva els que sempre hi som!

L'Albert Caralps ens va sorprendre a tots amb un passi de diapositives super-autèntic que recollia des dels seus inicis en el món de l'escalada fins a l'anhelat viatge a Yosemite per realitzar una via de 1000m A3+/6a a la mítica paret amb la que somiem tots els escaladors: El Capitán

Desde la secció de muntanya del CER L'Escala us desitjem un bon final d'any i un munt de neu per acabar de gaudir-lo!!!

4 comentaris:

Lluís Albert ha dit...

Escarxofat entre mantes i coixins del sofà de casa, molt ben acompanyat per la sempre escalfadora presencia d'una preciosa estomatitis vesicular, ara tinc remordiments, no per no alegrar-vos (i infectar-vos) amb la meva presencia, si no pel descuit d'haver anunciat la meva baixa al nombrós grup de fans (i fanes especialment)q m'idolatren i segueixen, conseqüència ultima, sens dubte, d'aquesta baixa participació.
Per netejar la consciencia, a part d'iboprufenos i gelocatils, sols em queda el recurs de desitjar-vos de tot cor un molt bon Nadal i uns quants cims coronats pel 2012.

P.D. Com q tenim sopars programats, si interessa puc comprar embotit sobrer del dissabte.

TiM ha dit...

Lluis Albert amb la teva "escarxofamenta" et vares perdre una gran vetllada.... i una millor conferència de l'Albert Caralps, que amb les seves anècdotes ens va entretenir d'alló més. Bones festes a tothom!

Arnau Callol ha dit...

Vaja doncs ja veig que em vaig perdre el millor de la jornada......però en fi, la feina és la feina i el ratet que hi vaig ser, la companyia va ser molt grata així que content.

Bones festes!
Salut i força al canut!

I.Royo ha dit...

Bones Festes a tothom i ens veiem passat reis per la caminada del Montgrí...a fer baixar els turrons!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.