FOTOS: JORNADA D'ESCALADA ESPORTIVA A CAN SALINER

Bones gent;

Aquest passat dissabte dia 18 una colla de la secció varem a anar a Can Saliner a fer una jornada d'escalada esportiva.

L'èxit d'assistència es va deure en gran part a les bones previsions meteorològiques que finalment es van complir; un dia assolellat i amb temperatures agradables que ens van permetre escalar còmodament en ple hivern.

Els que varen venir a la cita foren en Lluís Albert, en Jordi Payeró, en Xeve, la Cloe, en Teo, l'Ignasi, en Marc Rovira, l'Ana, en Fran, en Joan Roure, la Mety, en Rafa, la Nandy, en David Arjona, en Pere Micheu, l'Isaac Moya, l'Ester, la Martona i l'Isaac.

Per mostra unes fotos;

Cap als volts de dos quarts de 09h deixem els cotxes al costat de les bales de palla i comencem a caminar en direcció a les vies. El cel encara ha d'acabar d'aclarir però la temperatura es força suau.

A mitja pujada ens hem de parar a desabrigar-nos doncs el sol fa acte de presència i tots anem sobrats de roba.

Un cop al peu de les vies ens repartim ràpidament. Avui hi ha una pila de gent que comença de nou i volem anar poc a poc i amb bona lletra. Comencem per la panxa d'iniciació on tots provem les vies alhora que fem d'asseguradors del company que escala provant els sistemes d'assegurament.

També li arriba el torn a la mainada, en aquest cas la Cloe de 8 anyets que també s'estrena avui i fa ràpidament els seus primers passos sobre la roca.

Aviat els ànims es van escalfant i la gent comença a pillar-li el gustillo al tema. Muntem vàries vies alhora perquè la gent estigui el menor temps possible parada. A la foto l'Isaac Moya acaba de baixar i es prepara per assegurar en Jordi Payeró a la via "Joan Roure" un V amb bona presa i un passet final delicat però divertit.

En Xeve que avui fa d'amfitrió per a la mainada munta les vies "Pamtumata" i "Presidenta Mercè" que transcorren paral·leles i així pot xalar pujant al costat dels nanos alhora que els controla i als anima amb la seva presència.

El grup dels ja iniciats s'atreveix amb vies més dures i verticals com es el cas d'en Marc Rovira que aquí proba l'elegant i vertical via "Vale más maña que maño" un 6a de placa amb un flanqueig a esquerres enmig prou guapo!

Els mites van caient i avui tots el que s'han iniciat han fet un paperàs completant totes les vies proposades sense quasi immutar-se. A la foto en Lluís Albert entrant a la fissura vertical de la "Pamtumata" i en Jordi Payeró barallant-se amb la "Presidenta Mercè.

Ens manca felicitar a tots aquells que us vareu iniciar el dissabte i animar-vos a tornar amb nosaltres sempre que volgueu.

Fins la propera colla!!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola!
Hi ha ressenyes de la zona? Ens queda a prop de casa i ens faria gràcia conèixer-la!
Fins ara!

Dani

I.Royo ha dit...

Passa'm el teu email i te les enviem

Joan Roure ha dit...

Seguim gaudint del magnific "Can Saliner".
salut

Neus ha dit...

a la propera espero no perdre-me-la!!

Unknown ha dit...

Hola, em podeu enviar les ressenyes?

brt7brt7@gmail.com

Gracies

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.