FOTOS: SESSIÓ TEÒRICO-PRÀCTICA D'ARVA

Bones gent;

Ahir dimarts al vespre un petit grup ens varem reunir a les 20h al local de la secció per assistir a una sessió teòrico-pràctica d'ARVA. Aquestes sessions formen part del bloc d'entrenament teòric específic per al grup del PROJECTE MONTBLANC però alhora son obertes obviament a qualsevol membre de la secció que s'hi vulgui apuntar.

A la cita varem acudir 12 persones; en Maño, en Toni, en Job, en Dani, en Joan Deulofeu, en Joan Roure, en Xeve, en Marc, l'Eva i el seu xicot, en Lluís Albert i l'Isaac.

Per mostra algunes fotos;

La sessió comença puntual al local. Avui no hi falta quasi ningú, som tots els integrants del PROJECTE MONTBLANC menys un.

En Xeve ens presenta la documentació preparada sobre un Powerpoint amb el projector del CER. La informació es de caràcter generalista per aprendre el maneig bàsic de l'ARVA i la seva manera de funcionar.

Al cap d'uns 30 minuts baixem a la platja de Riells a fer la part pràctica. Ens dividim en grups de 2 i de 3 amb un aparell per grup i ens disposem a buscar ARVA's enterrats per en Xeve. Ho fem en diferents modalitats, escombrant tot el grup alhora en línia recta, o cercant per grups en zig-zag.

Com ha quedat palès en la teòrica intentem que la variable del temps sigui una premisa esencial alhora de la cerca i per tant els grups busquem acceleradament l'ARVA enterrat per guanyar temps a la víctima. Ens entrenem en intentar seguir ambdós senyals; el digital i l'analògic.

La brisa de mar i la baixada de temperatures al vespre fa que els moments d'espera entre cerca i cerca de grups es facin un xic freds!

Finalment i complint l'horari establert minuts després de les 22h donem la sessió per finalitzada.


Agraïr sobretot la implicació i dedicació del nostre tutor d'avui en Xeve i agraïr a tots els companys assistents l'atenció prestada i l'interés demostrat.

Ens veiem a la propera!!!!

5 comentaris:

Joan Roure ha dit...

Gracies Xeve,magnifica xerrada que anat molt be per refrescar la memoria. Salut i ens veiem divendres.

I.Royo ha dit...

Estic d'acord amb en Roure, merci Xeve per l'esforç desinteressat i esperem repetir ben aviat!!

Xeve Feliu ha dit...

Gràcies a vosaltres per l'atenció!

Arnau Callol ha dit...

Jo també felicitaria al "profe" i diria que va ser una bona experiència i divertit a la vegada, però com que segons sembla jo no hi era...............no puc dir res......jajaaja

I.Royo ha dit...

Et demano disculpes Arnau, aixó son coses del directe...evidentment que hi eres, la teva presència no passa mai desaperçebuda hehehe!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.